Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso
Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
Старый 21.09.2012, 22:38
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию
Огромная благодарность Автору zuccheri.amo за Мастер-класс
Название: 0.jpg
Просмотров: 0

Размер: 134.0 КбНазвание: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 121.6 КбНазвание: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 129.4 КбНазвание: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 140.6 КбНазвание: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 155.2 КбНазвание: 5.jpg
Просмотров: 1

Размер: 152.6 КбНазвание: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 221.3 КбНазвание: 7.jpg
Просмотров: 1

Размер: 103.8 КбНазвание: 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 87.8 КбНазвание: 9.jpg
Просмотров: 3

Размер: 94.1 КбНазвание: 10.jpg
Просмотров: 2

Размер: 35.8 КбНазвание: 11.jpg
Просмотров: 1

Размер: 32.1 КбНазвание: 12.jpg
Просмотров: 1

Размер: 46.0 КбНазвание: 13.jpg
Просмотров: 0

Размер: 100.7 КбНазвание: 14.jpg
Просмотров: 1

Размер: 95.0 КбНазвание: 15.jpg
Просмотров: 0

Размер: 35.3 КбНазвание: 16.jpg
Просмотров: 0

Размер: 34.2 Кб
Старый 21.09.2012, 23:10
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию
Огромная благодарность Автору Verusca за Мастер-класс
Название: 0.jpg
Просмотров: 0

Размер: 62.4 Кб

Название: 01.jpg
Просмотров: 0

Размер: 69.7 Кб

Название: 02.jpg
Просмотров: 0

Размер: 65.8 Кб

Название: 03.jpg
Просмотров: 2

Размер: 54.5 Кб

Название: 04.jpg
Просмотров: 1

Размер: 74.9 Кб

Название: 05.jpg
Просмотров: 1

Размер: 73.3 Кб

Название: 06.jpg
Просмотров: 2

Размер: 111.9 Кб
Старый 04.12.2012, 13:00
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию
Огромная благодарность Автору andrea31 за Мастер-класс

Название: 01.jpg
Просмотров: 1

Размер: 59.7 Кб

Название: 02.jpg
Просмотров: 2

Размер: 91.9 Кб

Название: 03.jpg
Просмотров: 1

Размер: 79.2 Кб

Название: 04.jpg
Просмотров: 1

Размер: 68.4 Кб

Название: 05.jpg
Просмотров: 1

Размер: 81.0 Кб
Старый 14.12.2012, 11:55
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию
Огромная благодарность Автору fabelhaftezuckerwelt за Мастер-класс

Название: flitzer00.jpg
Просмотров: 1

Размер: 136.2 Кб

Название: flitzer02.jpg
Просмотров: 9

Размер: 130.1 Кб
Старый 04.01.2013, 21:59
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию
Огромная благодарность Автору zuzanaka за Мастер-класс

Название: 8287_522_0_1350076800.jpg
Просмотров: 1

Размер: 35.5 Кб

Название: 8288_522_0_1350076800.jpg
Просмотров: 1

Размер: 36.8 Кб

Название: 8289_522_0_1350076800.jpg
Просмотров: 2

Размер: 36.9 Кб

Название: 8290_522_0_1350076800.jpg
Просмотров: 1

Размер: 40.0 Кб

Название: 8291_522_0_1350076800.jpg
Просмотров: 0

Размер: 30.1 Кб

Название: 8292_522_0_1350076800.jpg
Просмотров: 1

Размер: 28.3 Кб

Название: 8293_522_0_1350076800.jpg
Просмотров: 3

Размер: 20.2 Кб

Название: 8294_522_0_1350076801.jpg
Просмотров: 1

Размер: 24.9 Кб

Название: 8295_522_0_1350076801.jpg
Просмотров: 1

Размер: 33.8 Кб

Название: 8296_522_0_1350076801.jpg
Просмотров: 0

Размер: 26.0 Кб
Старый 26.03.2015, 17:53
Arishenka Arishenka вне форума
Администратор
Регистрация: 28.01.2015
Сообщений: 567
По умолчанию
Огромная благодарность cutesweetthings за Мастер-класс


What fun I had making this little beauty! He is only 10″ long but ever inch is packed with dynamite!

The cake inside is based on a 7″ square Chocolate cake (not a mud cake) with dark chocolate ganache covered in sugar paste.

MATERIALS

A sheet of card with a shiny or wax side for the set up board

A 12″ square cake board

950g red sugar paste

400g black sugar paste

300g yellow sugar paste

a small amount of white sugar paste

a tiny amount of blue sugar paste

Tylose powder

TO MAKE THE 7″ SQUARE CHOCOLATE CAKE

165g soft butter

300g caster sugar

2 tsp vanilla essence

3 eggs

65g SR flour

200g plain flour

1 tsp bicarbonate of soda

70g cocoa powder

250ml buttermilk

For the ganache

750g of dark chocolate

300ml pure cream

METHOD

1. Preheat oven to 180C. Lightly grease tin and line the base. Beat the butter, sugar and vanilla with electric beaters until light and fluffy. Add eggs one at a time, beating well after each addition. Transfer to larger bowl and fold in combined flours, bicarbonate of soda and cocoa alternatively with the buttermilk.

2. Spoon into tin and smooth the surface. Bake for between 1hr and 1hr 10 mins. A skewer inserted into the centre should come out clean. Leave the cake in the tin to cool for at least 5 mins before turning onto a wire rack to cool completely.

TO MAKE THE GANACHE

Heat the cream until it just starts to bubble, pour over chocolate (which you have blitzed in the food processor to coffee granules size) and let it sit for about a minute to melt. Use a hand whisk to blend it all together then set aside to cool.
Your ganache at this point will be thin. You will have to let it set overnight until it thickens to a slightly thicker peanut butter consistency. Since I don’t have the patience to wait, I just let it cool to room temperature and then pop it in the fridge (don’t cover because you might get condensation). It would usually set in the fridge in about an hour or two. If it sets too hard, just microwave it in 10 second intervals (keep mixing it whenever you take it out).

For full information on making ganache and covering your cake with ganache just check out this page


SET UP BOARD

Use the plan below to help design the shape of your template. Enlarge the plan by 140% in a copier so that the car measures 10″ in length. Widen the car by adding a strip of paper down the middle of your template so that the car measures 5.5″ in width. This shape makes the best use of your cake pieces and it also looks cute for a young persons birthday ( Flynn was turning 3).
Lightening McQueen plans

Lightning McQueen plans

1 1mb

Use this template to cut out your set up board from a piece of card with the wax/shiny side up.

CARVING THE CAKE

Cut the cake into 3 pieces

7″ x 5″

4.5″ x 2″

2.5″ x 2″

2 1mb

Use a little ganache or Royal Icing to stick the pieces of cake to the set up board. Use ganache to join pieces together.

3 1mb



Enlarge one of the ‘side on’ pictures of Lightning McQueen below till the car measures 10″ long. Cut it our and hold against your cake as you carve to get the correct outline / shape.
Toy car details

Toy car details



As you start to carve the shape of the car, don’t throw out any lumps of cake but instead use them to fill in some empty spaces.

4 1mb



Once you are happy with the shape of your car cover it in a thin layer of ganache (a crumb coat) and place in fridge.


5 1mb

Crumb coat



Remove from fridge when hard and with this nice firm base you will be able to add more ganache and smooth it to the required shape.

Use a round cutter to cut out the wheel arches.

Roll out your red sugar paste and cover the car in one go. I used a ball tool to press the sugar paste into the wheel arches.

7 1mb



While the sugar paste is still soft use a skewer or similar to fashion a smiling mouth shape.

6 1mb



Cut out a spoiler template in paper to fit the car and use it to cut out your spoiler from a nice thick piece of red sugar paste (add some CMC or Tylose powder to the sugar paste to help firm it up). This will take some time to harden, maybe even overnight.






8 1mb



Cut out hubcaps and thick wheels using the ‘side on’ picture of Lightening McQueen as a guide the the size. Add Tylose powder to the wheels to help them harden.

The wheels

Leave the spoiler and wheels to dry out, meanwhile continue with the rest of the car details.

Use the ‘side on’ picture of Lightning McQueen as a guide to make the lightening bolt.

Lightening Flash
Coloured modelling paste

Coloured modelling paste i.e. sugar paste + Tylose powder

Make the two intermediate shades by mixing together some red and yellow.
Making the number

Making the number 5

Rust-eze

Using this Rust-eze image as your inspiration, design a badge with the name of your choice.

Flynn

Use yellow Royal Icing to pipe Flynn on to the badge or cut out some thinly rolled sugar paste.

Cut out the rear window and attach.

Rear Window

Cover your 12″ cake board with black sugar paste and place Lightning McQueen diagonally on top.




Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 75.4 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 17.1 Кб

Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 88.7 Кб

Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 171.9 Кб

Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 124.7 Кб

Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 74.8 Кб

Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 118.9 Кб

Название: 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 77.0 Кб

Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 65.4 Кб

Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 169.7 Кб
Старый 26.03.2015, 17:54
Arishenka Arishenka вне форума
Администратор
Регистрация: 28.01.2015
Сообщений: 567
По умолчанию
Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 169.7 Кб

Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 172.2 Кб

Название: 12.jpg
Просмотров: 0

Размер: 189.5 Кб

Название: 13.jpg
Просмотров: 0

Размер: 72.7 Кб

Название: 14.jpg
Просмотров: 0

Размер: 99.6 Кб

Название: 15.jpg
Просмотров: 0

Размер: 109.1 Кб

Название: 16.jpg
Просмотров: 0

Размер: 90.7 Кб

Название: 17.jpg
Просмотров: 0

Размер: 165.0 Кб

Название: 18.jpg
Просмотров: 0

Размер: 80.3 Кб

Название: 19.jpg
Просмотров: 0

Размер: 116.5 Кб

Название: 20.jpg
Просмотров: 0

Размер: 54.4 Кб

Название: 21.jpg
Просмотров: 0

Размер: 78.9 Кб

Название: 22.jpg
Просмотров: 0

Размер: 71.1 Кб

Название: 23.jpg
Просмотров: 0

Размер: 96.0 Кб
3d bizcocho, 3d bolo, 3d cake, 3d dort, 3d kage, 3d kager, 3d kake, 3d kek, 3d pastel, 3d tarta, 3d torta, 3d torte, 3d torti, 3d torty, 3d κέικ, 3д торт, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, araba, araç, artesanatos passo a passo, auta, auto, autobusy, automobile, automobiles, avtomobil, bemutató, bil, blesk, blesk mcqueen auta dort, blesk mcqueen auta tortu, blixten mcqueen bil cake, bolando bolos, cake decorating, cake decorating techniques, car, carro, cars, carved cake tutorial, cerâmica plástica, coche, cold porcelain, confeitando bolos, creazione e decorazione torte, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, doprava, dopravní prostředky, fahrzeug, fender, ferrari cake tutorial, fimo, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, gâteau foudre voiture mcqueen, hand-made, handmade, hasičská, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, kamiony, kola, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, køretøj, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, letadla, lightening mcqueen car, lightning mcqueen araba kek, lightning mcqueen auto cake, lightning mcqueen auto torta, lightning mcqueen auto-kuchen, lightning mcqueen bil cake, lightning mcqueen car cake, lightning mcqueen car cake tutorial, lightning mcqueen κέικ αυτοκινήτου, lodě, lukie, marshmallow, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modeling paste, modellierpaste, modelling past, motivtorten, motorky, návod, nəqliyyat, opplæringen, oswietlenie ciasto mcqueen, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de miel, pasta flexible, pocelana fria, policejní a vojenská vozidla, polymer clay, postup na 3d torty, postupak za ukrasavanje, prometa, pâtisserie, rayo mcqueen pastel de coches, relâmpago mcqueen bolo de carro, salama mcqueen auto cake, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, tips och trix, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, traktory, transport, transporte, trasporto, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucks, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, tårtbottnen, tårtor, técnicas, ukrašavanje torti, ulaşım, uputstvo za dekoraciju, vehicle, vehículo, veicoli, vervoer, veículo de transporte, villám mcqueen autós torta, vlaky, voertuig, voiture, vozidla, vozila, véhicule, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, étape, étape par étape les instructions, öğretici, čtyřkolky, žaibas mcqueen automobilių pyragas, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 �技術,udžbenik, 汽車,運輸,automobila, 裝飾蛋糕, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, инструкция, кола, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, превозни средства, миниатюра, мк, мк 3д торт молния маквин, мк торт феррари, молния маккуин автомобиль торт, маквин, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маланка маккуін аўтамабіль торт, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, машина, машына, автомобил, автомобиль, автомобіль, аўтамабіль, блискавка маккуїн автомобіль торт, зд торт, зд торта, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, светкавица маккуин кола торта, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торта стъпка по стъпка, тачки, техники, техника, техніка, транспорт, туториал, туторіал, тэхніка, фимо, холодный фарфор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція



©2022 Lovely Tutorials
Content Relevant URLs by vBSEO