Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso
Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
Старый 26.07.2011, 20:14
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию 3-Д Осьминог торт-3-D Octopus cake
спасибо огромное Melissa за МК



LEGS LEGS LEGS!
Название: IMG_0906.jpg
Просмотров: 2

Размер: 79.0 Кб
8 fondant legs(mixed with tylose)! Flatten the end of the leg that will go on top of the tier, so the head can lay flat. Taper and curl the end of the legs for movement. Any legs that hang over the edge can be propped up with something until dry–I used a clothespin.
Название: IMG_0925.jpg
Просмотров: 3

Размер: 145.3 Кб
I also inserted a bubble tea straw into the center of the top tier. Something has to support this big noggin!…
Название: IMG_08921.jpg
Просмотров: 1

Размер: 78.6 Кб
Hello Octopus! This octopus head is a Rice Cereal Treat—actually, about 6 of them. Measures approximately 3 1/2″ tall. Covered the Rice Krispie ball just as I do in my Teddy Bear Birthday video (coat with sugar glue, then cover with fondant.)
Here’s the underside…
Название: IMG_08922.jpg
Просмотров: 1

Размер: 78.3 Кб
Time to assemble!
Название: IMG_08923.jpg
Просмотров: 1

Размер: 78.6 Кб
You can add a little icing to secure the head to the legs. Isn’t he cute? The little suctions on the legs are royal icing.
Now for some cute little details. I was really excited with how the clam turned out. First, take some rolled gum paste (or fondant mixed with tylose), shape into an oval, and make lines with a toothpick…
Название: IMG_0905.jpg
Просмотров: 1

Размер: 74.0 Кб
Now, for the big secret! ……………..
Название: IMG_0903.jpg
Просмотров: 1

Размер: 153.4 Кб
Ice cream scoops make perfect clam shell molds. Just remember to dust them with corn starch first.
Allow to dry several hours or overnight. Once dry, it’s time to place onto the cake! Secure with a little icing….and don’t forget a fondant pearl!
Название: IMG_0905.5.jpg
Просмотров: 1

Размер: 75.5 Кб
I made seaweed, sea plants with various piping tips, including the tip 352 leaf tip and a crescent tip 81. Also, my trusty round 4 tip for bubbles and misc. plants. That’s the fun thing making sea plants–anything goes! Reminds me of Dr. Seuss!
Now, time for sand. Sometimes sand is whatever vanilla cookies are around the house. Today, I pulverized Cheerios. To make the sand cooperate, I first spread the board with a little buttercream tinted brown.
Название: IMG_0917.jpg
Просмотров: 1

Размер: 145.2 Кб
Then, press press press…..
Название: IMG_0920.jpg
Просмотров: 2

Размер: 139.5 Кб
And write the birthday boy’s name! I used a dry paintbrush for this….
Название: IMG_0924.jpg
Просмотров: 1

Размер: 98.7 Кб[
Drumroll please………………………………..
Название: IMG_08924.jpg
Просмотров: 1

Размер: 91.5 Кб
3-d octopus cake tutorial, 3-д, 3-д осьминог торт, 3d bizcocho, 3d bolo, 3d cake, 3d dort, 3d kage, 3d kager, 3d kake, 3d kek, 3d octopus cake tutorial, 3d pastel, 3d tarta, 3d torta, 3d torte, 3d torti, 3d torty, 3d κέικ, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, ahtapot, artesanatos passo a passo, aštuonkojis, bemutató, blekksprut, bläckfisk, bolando bolos, cake decorating, cake decorating techniques, caracatiţă, chobotnica, chobotnice, confeitando bolos, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, fender, fimo, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, hand-made, handmade, hobotnica, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krake, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marshmallow, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modeling paste, modelling past, motivtorten, mustekala, návod, octopus, opplæringen, ottearmet blæksprutte, ośmiornica, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de miel, polip, polpo, polvo, postup na 3d torty, postupak za ukrasavanje, poulpe, pulpo, pâtisserie, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, técnicas, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, étape, étape par étape les instructions, öğretici, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 �技術,udžbenik, 裝飾蛋糕, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, χταπόδι, детские торты, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, октопод, осьминог, восьминіг, васьміног, покроково, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, мк 3д осьминог торт, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, зд торт, зд торта, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція



©2022 Lovely Tutorials
Content Relevant URLs by vBSEO