Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso
Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Figure making tutorials > Other
Перезагрузить страницу МК "Радуга из мастики" -How to make a Gumpaste Rainbow
Старый 12.10.2012, 10:08
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК "Радуга из мастики" -How to make a Gumpaste Rainbow
Огромная благодарность Автору Victoria за Мастер-класс


Название: 1.jpg
Просмотров: 1

Размер: 27.7 Кб
Название: 2.jpg
Просмотров: 2

Размер: 43.3 Кб
Gather your materials (add a ruler or straight edge to this list!)
Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 43.6 Кб
Knead in a little tylose powder to your coloured fondant. My ratio is 1tsp tylose to 250g of fondant. Roll ropes of fondant (now gumpaste!) to desired thickness. Keep one rope a little thicker than the rest. Here the green is slightly larger. This will help when it’s time to insert the toothpick supports. When you have all of your ropes, roll over them with a fondant smoother to neaten and to remove any finger indentations.
Название: 4.jpg
Просмотров: 1

Размер: 45.4 Кб
Use a circle cutter (any size you like – here I am using a 2” cutter) to help support the assembly of your rainbow. Paint the joining edge of each coloured rope with a little edible glue (tylose mixed with water). Plain water will also work fine.
Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 45.1 Кб
Start joining your ropes together pulling down gently at the ends to secure the adhesion.
Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 49.4 Кб
Admire how pretty it’s looking
Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 44.4 Кб
Lay a ruler or straight edge along where you want the base of your rainbow to be and make a nice neat cut with a sharp knife.
Название: 8.jpg
Просмотров: 1

Размер: 52.5 Кб
This ensures your rainbow with stand nice and straight.
Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 45.6 Кб
Dampen the end of a toothpick (with your glue or water) and insert dampened end into either end of the larger rope. Allow to dry laying flat like this overnight.
Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 30.8 Кб
Once your rainbow is firm and dry, stand it up and insert into a foam block. Add some cute little clouds by rolling various sized balls of white gumpaste and adhering to the base of the rainbow with a little tylose glue or water. Adding the clouds to both sides of the rainbow looks nice and also adds extra support. Allow to dry in the foam block overnight.
You can now add your finished rainbow to your cake – it is sure to brighten up any creation!
Старый 12.10.2012, 10:13
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию
BORKED
3d figures, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, arc-en-, arco iris, arco-íris, arcobaleno, artesanatos passo a passo, bemutató, birthday cake, biscuit, bolando bolos, bolos decorados, cake decorating, cake decorating techniques, cake topper, cake toppers, cake tops, cerâmica plástica, character figures, characters, children's cake, cold porcelain, confeitando bolos, curcubeu, curso de modelado, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, duga, duha, dúha, especializada em modelagem de biscuit, fender, figur kager, figuras, figure making tutorials, figuren, figures, figurice, figurice od fondana, figurine on the cake, figurines, figurinhas, figurky, figúrky, figür modelleme, fimo, fixando a cabencinha, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, gökkuşağı, hand-made, handmade, how to, how to make a gumpaste rainbow, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, la modélisation, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marcipanové figurky, marshmallow, marsipanfigurer, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modelado, modelagem, modelando a barriga, modelando a cabencinha, modelando a perninha, modelando as maozinhas, modelando o cabelinho, modelando o corpinho, modelando os bracinhos, modelando os pezinhos, modelare, modelerte figurer, modeling, modeling paste, modeliranje, modellazione, modelleme, modellering, modellieren, modellierpaste, modelling, modelling past, modelləşdirmə, modelovanie, modelování, modelování krok za krokem, modelowanie, motivtorten, návod, návody a postupy, návody na květy a lístky, opplæringen, orelhas, ozdoby, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, pas-à-pas et modèles, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de goma, pasta de miel, pasta flexible, pasta laminada, pintura dos olhos, pocelana fria, polymer clay, postupak za ukrasavanje, pravljenje figurica za torte, pâtisserie, předměty z marcipánu, rainbow, regenbogen, regenboog, sateenkaari, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sculpting, soggetti, souvenirs, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg för steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, szivárvány, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, telgopor, topo de bolo, topo do bolo, topos de bolo, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucs et questions sur la décoration de gateaux, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutoriels, tutorijal, técnicas, tęcza, udžbenik, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, vaivorykštė, zuckerfigürchen, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, मॉडलिंग, モデル, étape, étape par étape les instructions, öğretici, 一步, 一步一步的指示術, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程, 建模, 裝飾蛋糕, 黏土教程, 만들기 제작 과정, 슈가모델링, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, ουράνιο τόξο, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, дъга, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, веселка, вясёлка, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, персонажи, миниатюра, мк, мк "радуга из мастики", моделиране, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, лепка, ліплення, радуга, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торта стъпка по стъпка, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, фигурки, фигурка на торт, фимо, фігурки, фігуркі, холодный фарфор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція



©2022 Lovely Tutorials
Content Relevant URLs by vBSEO