Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
>
Buttercream cake decorating techniques
>
How to decorate cake borders
How to Make a Contemporary Basketweave (Martha’s New Basketweave)
search
Поиск по форуму
Отобразить темы
Отображать сообщения
Поиск по метке
Расширенный поиск
-------------------TOUCH LATER START-----------------------------------
1
2
3
К странице...
-------------------TOUCH LATER END-----------------------------------
Опции темы
Опции темы
Отправить по электронной почте
1
present_to_all
08.09.2011, 18:31
Ariana
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
How to Make a Contemporary Basketweave (Martha’s New Basketweave)
Огромная благодарность
KittisKakes
за Мастер-класс
Items Needed:
Sharp knife
(make sure the knife is
not
serrated)
Cup of Hot water (to dip knife in)
A cake iced in crusted buttercream
Share
Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Ariana
Посмотреть профиль
Отправить личное сообщение для Ariana
Найти все сообщения от Ariana
Метки
baking
,
bolo
,
bolo de noiva
,
bryllupskake
,
buttercream
,
bánh
,
cake
,
cake decorating
,
cake decorating techniques
,
ciasto
,
confeitando bolos
,
císte
,
cвадебный торт
,
decoracion de pasteles
,
decoración de los lados de la torta
,
decoración de tortas
,
decorare i lati della torta
,
decorare le torte
,
decorating cake bords
,
decorazioni
,
deko fondant
,
dekorace na dort
,
dekoracija
,
dekoracije
,
dekorasyon
,
dekorere siderne af kagen
,
dekorácie
,
detail zdobení
,
detalhe da lateral do bolo
,
dort
,
fondan
,
fondant
,
fotopostup
,
gum pasta
,
gumpaste
,
gâteau
,
gâteau de mariage
,
hochzeitstorte
,
honey moon
,
horizontal stripes
,
horizontal stripes on a cake
,
how to
,
how to decorate a cake
,
how to decorate the sides of a cake
,
how-to's
,
kage
,
kage dekoration
,
kagedekoration
,
kager
,
kaka
,
kake
,
kakebaking
,
kakku
,
kejk
,
kek
,
keks
,
kook
,
kuchen
,
kue
,
kūka
,
lateral do bolo
,
luna de miel
,
marshmallow
,
marzipan
,
modeling chocolate
,
motivtorten
,
pap
,
paso a paso
,
passo a passo
,
passo-a-passo
,
pastel
,
perfect stripes
,
poročna torta
,
postupak za ukrasavanje
,
schritt für schritt anleitung
,
schritt-für-schritt
,
seiten
,
sidene av kaken
,
souvenir de boda
,
step by step
,
step-by-step
,
svadobná torta
,
svatební dort
,
tarta
,
tarte
,
tecnicas de decoracion
,
tecniche
,
tort
,
torta
,
torta de la boda
,
torta nuziale
,
tortas
,
torte
,
torte decorate
,
torten dekorieren
,
torti
,
tortu
,
torty
,
toy keks
,
trin for trin
,
trin-for-trin
,
trinn for trinn
,
tutorial
,
tutorijal
,
ukrašavanje torti
,
uputstvo za dekoraciju
,
wedding cake
,
wrapped cake
,
सजा केक
,
केक
,
เค้ก
,
ケーキ
,
裝飾蛋糕
,
蛋糕
,
케이크
,
κέικ
,
γαμήλια τούρτα
,
как красиво украсить торт
,
горизонтальные линии
,
вясельны торт
,
пошагово
,
мк
,
маршмеллоу
,
мастика
,
мастер-класс
,
медовый месяц
,
бок
,
украшение
,
украшение боковых сторон торта
,
украшение тортов
,
сватбена торта
,
сахарная мастика
,
уроки прикрашання
,
торт
,
торта
,
шоколад для моделирования
,
шаг за шагом
Предыдущая тема
Следующая тема
-- English (EN)
-- Russian (RU)
©2022 Lovely Tutorials
Content Relevant URLs by vBSEO