Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
>
Different cake pops tutorials
Double chocolate cake pops tutorial
search
Поиск по форуму
Отобразить темы
Отображать сообщения
Поиск по метке
Расширенный поиск
-------------------TOUCH LATER START-----------------------------------
1
2
3
К странице...
-------------------TOUCH LATER END-----------------------------------
Опции темы
Опции темы
1
present_to_all
17.09.2011, 06:23
Ariana
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
Double chocolate cake pops tutorial
Огромная благодарность Автору
Christi
за Мастер-класс
dip the stick into a bit of melted chocolate, than into the cake pop. This seems to help the pop stay on the stick better, which helps a lot when you are dipping them in the chocolate.
Share
Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Ariana
Посмотреть профиль
Отправить личное сообщение для Ariana
Найти все сообщения от Ariana
Метки
artesanatos passo a passo
,
double chocolate cake pops tutorial
,
flower paste
,
fondan
,
fondant
,
fondente
,
fotopostup
,
foundant
,
gum pasta
,
gum paste
,
gumpaste
,
how to
,
how-to's
,
jak na
,
krok za krokem
,
marshmallow
,
melted chocolate
,
modeling paste
,
modellierpaste
,
pap
,
paso a paso
,
passo a passo
,
passo-a-passo
,
pasta de goma
,
pasta flexible
,
pasta laminada
,
postupak za ukrasavanje
,
schritt für schritt anleitung
,
schritt-für-schritt
,
steg for steg
,
step by step
,
step-by-step
,
sugarcraft
,
sugarpaste
,
torte
,
trin for trin
,
trin-for-trin
,
trinn for trinn
,
tutorial
,
tutorijal
,
пошагово
,
мк
,
майстер-класи
,
маршмеллоу
,
мастика
,
мастер-класс
,
растопленный шоколад
,
сахарная мастика
,
шаг за шагом
Предыдущая тема
Следующая тема
-- English (EN)
-- Russian (RU)
©2022 Lovely Tutorials
Content Relevant URLs by vBSEO