Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso
Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
Старый 26.12.2012, 21:03
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК торт "3Д змея"-Carved 3D snake cake tutorial V4
Огромная благодарность Автору G Sweets за Мастер-класс



Название: 1.jpg
Просмотров: 1

Размер: 110.5 КбНазвание: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 89.0 КбI wish I took a picture of how I started the cakes... but since I didn't ...

I used 2 10X3 round cakes. I filled it with Vanilla IMBC and chilled it in the freezer it for about an hour so. Once out, I used that circle cutter (5.25 inches) and cut through the middle portion of the cake.

Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 103.0 Кб
I manipulated the cake , so that I would get this shape. I trimmed (well, my hubby did a lot of the carving! LOL) everywhere to make it rounder and get those indentations on the snake.


Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 131.6 Кб
Okay... this looks like a big blob of "**!" but... this is after I applied ganache to it. Put it in the fridge overnight to settle.


Название: 5.jpg
Просмотров: 1

Размер: 58.2 Кб
Covered in fondant (white, colored with brown paste).

Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 100.8 Кб
And this was the hardest part.. thinking of what to use for the SCALES!!! I tried a lot of imprints, none worked. And I didn't want to individually imprint the scale. So, I found this "net" and used my fondant smoother to imprint all over the snake.

Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 146.4 Кб

This is where I got the net used for the snake scales

Название: 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 113.0 Кб
After it has been imprinted.

Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 90.0 Кб
A Closer Look! Also then started working on the head ... which is all fondant. (sorry no picture!)

Название: 10.jpg
Просмотров: 1

Размер: 139.8 Кб
These are the colors I used ... I only used whatever I had on hand. Next time though, I would order a brown petal dust.


Название: 11.jpg
Просмотров: 1

Размер: 121.4 Кб
Here it is... with one coat of Brown mixed with Vodka. I just attached the head using edible glue and put a strip of fondant around it.

It's coming alive!
And here it is, painted with dotted with all the colors.


Название: 12.jpg
Просмотров: 7

Размер: 134.8 КбНазвание: 13.jpg
Просмотров: 1

Размер: 114.4 КбНазвание: 14.jpg
Просмотров: 2

Размер: 158.7 Кб

Of course, we have to set the scene! I used a cake board and covered it with Chocolate Brown fondant. Then I crumbled oreos and graham crackers and spread it all over (I brushed the whole chocolate fondant with piping gel so the crumbs will stick).


Название: 15.jpg
Просмотров: 1

Размер: 117.7 КбНазвание: 16.jpg
Просмотров: 0

Размер: 148.0 Кб
3d bizcocho, 3d bolo, 3d cake, 3d dort, 3d kage, 3d kager, 3d kake, 3d kek, 3d pastel, 3d python cake, 3d tarta, 3d torta, 3d torte, 3d torti, 3d torty, 3d κέικ, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, bolando bolos, cake decorating, cake decorating techniques, carved 3d snake cake how to, cobra bolo, confeitando bolos, creazione e decorazione torte, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, dort had, fender, fimo, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, had s postupem, hand-made, handmade, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kage slange, kagedekoration, kake slange, kakebaking, kakku käärme, kek yılan, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, kuchen schlange, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marshmallow, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modeling paste, modelling past, motivtorten, návod, opplæringen, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, pas-à-pas et modèles, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de miel, pastel de serpiente, postup na 3d torty, postupak za ukrasavanje, pâtisserie, schlange, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, serpent, serpent gâteau, snake, snake cake, snake cake tutorial, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg för steg, steg-för-steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, taart slang, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, tips och trix, tort șarpe, torta di serpente, torta kígyó, torta zmija, tortas gyvatė, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, tortu had, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucs et questions sur la décoration de gateaux, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, tårta orm, tårtbottnen, tårtor, técnicas, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, étape, étape par étape les instructions, öğretici, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 � � � � �技術,udžbenik, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 � � � �技術,udžbenik, 裝飾蛋糕, 만들기 제작 과정, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φίδι κέικ, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, год змеи, покроково, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, мк 3д торт змея, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, зд торт, зд торта, змей, ручной работы, ручная работа, символ 2013, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торт змея, торт змяя, торт змія, торта змия, торта стъпка по стъпка, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція



©2022 Lovely Tutorials
Content Relevant URLs by vBSEO