Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso
Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Figure making tutorials > Сhristmas, New Year
Перезагрузить страницу МК лепка "голова Санты" -Father christmas cupcake tutorial
Старый 26.11.2012, 07:26
Ariana Ariana вне форума
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК лепка "голова Санты" -Father christmas cupcake tutorial
Огромная благодарность Автору Mrs Browns за Мастер-класс

Название: father christmas cupcake tutorial 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 49.9 Кб
You will need:-

1 cupcake
Butter cream
7.6mm round pastry cutter
Flesh coloured fondant
Claret coloured fondant
Ivory coloured fondant
Black coloured fondant
Edible glue or water and a paintbrush.
Icing sugar for dusting.
Rolling pin.

Название: father christmas cupcake tutorial 2.jpg
Просмотров: 13

Размер: 117.7 Кб
First take your cupcake.
Название: father christmas cupcake tutorial 3.jpg
Просмотров: 1

Размер: 95.8 Кб
Add a good amount of butter cream leaving around a 1cm gap all the way around to avoid the butter cream spilling out of the sides when you apply your fondant disk.
Название: father christmas cupcake tutorial 4.jpg
Просмотров: 7

Размер: 113.7 Кб

Roll out your flesh coloured fondant just larger than your pastry cutter and around 4mm thick.
Название: father christmas cupcake tutorial 5.jpg
Просмотров: 1

Размер: 124.5 Кб
Cut out a disk of fondant using the plain round edge of the cutter.
Название: father christmas cupcake tutorial 6.jpg
Просмотров: 8

Размер: 82.2 Кб
Place your fondant disk on top of your buttercream making sure it's central.
Название: father christmas cupcake tutorial 7.jpg
Просмотров: 13

Размер: 91.5 Кб
Using your fingers bring the edges of the fondant down to meet the top of your cupcake case.
Название: father christmas cupcake tutorial 8.jpg
Просмотров: 2

Размер: 130.9 Кб
Now roll out your claret coloured fondant around 2-3mm thin.
Название: father christmas cupcake tutorial 9.jpg
Просмотров: 12

Размер: 135.3 Кб
Using your pastry cutter cut a half circle out of your fondant.
Название: father christmas cupcake tutorial 10.jpg
Просмотров: 12

Размер: 146.0 Кб
And then using it again cut a small section out to make a cresent shape.
Название: father christmas cupcake tutorial 11.jpg
Просмотров: 13

Размер: 141.3 Кб
Attach the cresent shape to the top of your fondant dome with a little edible glue or water, this is the beginnings of his hat.
Название: father christmas cupcake tutorial 12.jpg
Просмотров: 11

Размер: 143.7 Кб
Taking a piece of your ivory coloured fondant roll it into a sausage shape just longer than the width of your cupcake.
Название: father christmas cupcake tutorial 13.jpg
Просмотров: 11

Размер: 97.3 Кб
Attach it to the base of his hat using a little edible glue or water and use your fingers to flatten it a little. I purposely flattened it un evenly to give it a little texture.
Название: father christmas cupcake tutorial 14.jpg
Просмотров: 2

Размер: 125.9 Кб
Using your claret fondant make a rough triangle shape with rounded edges around 2-3mm thin.
Название: father christmas cupcake tutorial 15.jpg
Просмотров: 8

Размер: 110.8 Кб
Using a little edible glue or water attach it to the left of his hat as shown.
Название: father christmas cupcake tutorial 16.jpg
Просмотров: 6

Размер: 100.7 Кб
Roll two small balls of black fondant and stick them on for his eyes, you may not need edible glue or water for this as black fondant tends to be very sticky anyway!
Название: father christmas cupcake tutorial 17.jpg
Просмотров: 1

Размер: 101.4 Кб
Flatten them down to a disk shape with your finger.
Название: father christmas cupcake tutorial 18.jpg
Просмотров: 5

Размер: 93.2 Кб
Add a teeny tiny ball of ivory fondant to each eye as shown, again you may not need edible glue or water for this.
Название: father christmas cupcake tutorial 19.jpg
Просмотров: 1

Размер: 139.2 Кб
Roll out your ivory fondant around 2mm thin and cut another cresent using your pastry cutter exactly the same way as I did for the claret coloured one for his hat.
Название: father christmas cupcake tutorial 20.jpg
Просмотров: 2

Размер: 97.4 Кб
Attach it to the base of your fondant dome on your cupcake with a litte edible glue or water, he now has his beard!
Название: father christmas cupcake tutorial 21.jpg
Просмотров: 0

Размер: 134.4 Кб
We wil now make his moustache! Roll two evenly sized balls out of your ivory fondant around 1cm big.
Название: father christmas cupcake tutorial 22.jpg
Просмотров: 3

Размер: 147.0 Кб
Roll both of them into a cone shape as shown.
Название: father christmas cupcake tutorial 23.jpg
Просмотров: 2

Размер: 103.0 Кб
Attach them to his face as shown with a little edible glue or water and flatten them a little.
Название: father christmas cupcake tutorial 24.jpg
Просмотров: 1

Размер: 133.9 Кб
Now we will make his nose! Roll a small ball of your flesh coloured fondant as shown.
Название: father christmas cupcake tutorial 25.jpg
Просмотров: 4

Размер: 95.7 Кб
Using a little edible glue or water attach it to the center of his face just overlapping his moustache and flatten it a little.
Название: father christmas cupcake tutorial 27.jpg
Просмотров: 0

Размер: 97.5 Кб
Finally roll a ball from your ivory fondant around 1-1.5 cm big and attach it yep you guessed it with a little edible glue or water to the tip of his hat.
You will then have one finished father christmas cupcake!
3d figures, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, birthday cake, biscuit, bolando bolos, bolos decorados, cake decorating, cake decorating techniques, cake topper, cake toppers, cake tops, cerâmica plástica, character figures, characters, children's cake, cold porcelain, confeitando bolos, curso de modelado, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, especializada em modelagem de biscuit, father christmas cupcake tutorial, fender, figur kager, figuras, figure making tutorials, figuren, figures, figurice, figurice od fondana, figurine on the cake, figurines, figurinhas, figurky, figúrky, figür modelleme, fimo, fixando a cabencinha, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, hand-made, handmade, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, la modélisation, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marcipanové figurky, marshmallow, marsipanfigurer, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modelado, modelagem, modelando a barriga, modelando a cabencinha, modelando a perninha, modelando as maozinhas, modelando o cabelinho, modelando o corpinho, modelando os bracinhos, modelando os pezinhos, modelare, modelerte figurer, modeling, modeling paste, modeliranje, modellazione, modelleme, modellering, modellieren, modellierpaste, modelling, modelling past, modelləşdirmə, modelovanie, modelování, modelování krok za krokem, modelowanie, motivtorten, návod, návody a postupy, návody na květy a lístky, opplæringen, orelhas, ozdoby, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, pas-à-pas et modèles, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de goma, pasta de miel, pasta flexible, pasta laminada, pintura dos olhos, pocelana fria, polymer clay, postupak za ukrasavanje, pravljenje figurica za torte, pâtisserie, předměty z marcipánu, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sculpting, soggetti, souvenirs, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg för steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, telgopor, topo de bolo, topo do bolo, topos de bolo, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucs et questions sur la décoration de gateaux, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutoriels, tutorijal, técnicas, udžbenik, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, zuckerfigürchen, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, मॉडलिंग, モデル, étape, étape par étape les instructions, öğretici, 一步, 一步一步的指示術, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程, 建模, 裝飾蛋糕, 黏土教程, 만들기 제작 과정, 슈가모델링, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, персонажи, миниатюра, мк, мк лепка "голова санты", моделиране, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, лепка, ліплення, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торта стъпка по стъпка, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, фигурки, фигурка на торт, фимо, фігурки, фігуркі, холодный фарфор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція



©2022 Lovely Tutorials
Content Relevant URLs by vBSEO